Diensten

Diensten

Fotovoltaïsche Zonnepanelen

Installatie Zonnepanelen

CPsolar biedt professionele installatiediensten aan voor zonnepanelen op residentiële, commerciële of industriële eigendommen. Dit omvat het beoordelen van de site, het ontwerpen van het systeem, het verkrijgen van de benodigde vergunningen en het veilig installeren van de zonnepanelen.

Systeemontwerp en engineering

CPsolar biedt systeemontwerp- en engineeringdiensten aan, waarbij zonne-energieoplossingen worden aangepast aan de specifieke energiebehoeften en -vereisten van onze klanten. Dit omvat het bepalen van de optimale plaatsing van zonnepanelen, het berekenen van de systeemgrootte en het ontwerpen van de elektrische componenten.

Zonne-energie consultatie

CPsolar biedt adviesdiensten aan om klanten te begeleiden bij de overgang naar zonne-energie. Dit kan het analyseren van het energieverbruik omvatten, het uitvoeren van locatiebeoordelingen en het adviseren over de meest geschikte zonne-energieoplossingen op basis van de doelen en het budget van de klant.

Installatie Laadpalen

Voor het begrijpen van de beschikbare capaciteit van uw elektrische installatie is een schouwing op uw locatie in de meeste gevallen noodzakelijk om tot een juist werkend en veilig installatieplan te komen. Deskundige installatie is belangrijk zodat u zeker weet dat alles veilig verloopt en uw overige bedrijfsprocessen niet verstoord worden.

 1. Technische schouw op locatie
 2. Uittekenen en berekenen laad- en installatieplan
 3. Installatie op locatie

Installatie, Onderhoud en Ondersteuning

Een laadsysteem laten installeren bij je thuis? CPsolar zorgt voor de volledige technische ondersteuning. Onze installateurs komen langs voor de installatie, montage en in dienst stelling van je eigen laadsysteem.

Een laadsysteem installeren op je bedrijfssite? Geen probleem! Onze CPsolar installateurs zorgen voor een uitgebreide installatie, montage en indienststelling.
 
 

Laadpalen consultatie

CPsolar ondersteunt U graag bij verdere verbetering van uw energie-efficiency middels laadinfrastructuur. Voor iedere situatie hebben wij de juiste laadoplossing (laadpalen, installatie, smart-charging, service en onderhoud en verrekening).

Huawei laadpaal

Verlicht Je Leven Met Zonne-Energie

Energie-efficiëntie-audits

CPsolar kan de energie-efficiëntie van gebouwen beoordelen en energiebesparende maatregelen aanbevelen. Door gebieden van energieverspilling te identificeren, kan CPsolar klanten helpen hun energieverbruik te optimaliseren en de voordelen van zonne-energiesystemen te maximaliseren.

Onderhoud en monitoring

CPsolar biedt vaak onderhouds- en monitoringdiensten aan om de optimale prestaties en levensduur van zonne-energiesystemen te garanderen. Dit kan regelmatige inspecties, reiniging van panelen en monitoring van de energieproductie omvatten om eventuele problemen of inefficiënties op te sporen.

Oplossingen voor batterijopslag

CPsolar biedt onder andere professionele kwaliteitsbatterijopslagsystemen aan van PYLONTECH om overtollige zonne-energie op te slaan aan voor gebruik in tijden van weinig zonlicht of stroomuitval. Deze systemen stellen klanten in staat om het zelfverbruik van zonne-energie te verhogen en de energie-onafhankelijkheid te vergroten. 

cpsolar

Kiezen voor Slimmie?

Slimmie is een app die je helpt om je zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen samen te laten werken voor een optimaal energieverbruik.

De voordelen van Slimmie:

 • Bespaar geld op je energiefactuur: Slimmie helpt je om je energieverbruik te optimaliseren, waardoor je bespaart op je energiekosten.
 • Word onafhankelijker van het energienet: Met Slimmie kun je je eigen energie opwekken en opslaan, waardoor je minder afhankelijk bent van het energienet.
 • Verminder je CO2-uitstoot: Door je energieverbruik te optimaliseren, vermindert je ook je CO2-uitstoot.
 • Eenvoudig te gebruiken: De Slimmie-app is gebruiksvriendelijk en geeft je een duidelijk overzicht van je energieverbruik.

Slimmie is de perfecte oplossing voor:

 • Huiseigenaren met zonnepanelen, thuisbatterijen en/of laadpalen
 • Mensen die willen besparen op hun energiefactuur
 • Mensen die onafhankelijker willen worden van het energienet
 • Mensen die hun CO2-uitstoot willen verminderen

Slimmie: de slimste manier om je energie te beheren!

Extra informatie:

Overweeg je om Slimmie te gebruiken? Neem dan contact op met CPSolar voor meer informatie of een gratis offerte.

Neem Contact Op